lauantai 20. helmikuuta 2021

Intuition seuraaminen ja tarot - Following your intuition and tarot

Kun universumi tarjoaa sinulle uutta mahdollisuutta, mitä teet? Oletko kiitollinen ja tartut hartaasti ja pitkään toivomaasi tilaisuuteen, vai pelkäätkö ja takerrutko vanhaan, tuttuun ja turvalliseen? Sanotaan, että elämä kulkee seitsemän vuoden sykleissä. Minun seitsemän vuoden rajapyykkini on aivan seuraavan mutkan takana ja nyt olen risteyksessä - jatkanko tutulla mutta mutkikkaalla tiellä vai olenko valmis rohkeaan ratkaisuun, joka voisi tuoda mukanaan onnellisuuden, helppouden ja lisää uusia mahdollisuuksia? Aivan kuin osa minusta kaipaisi vaikeuksia, jotta minun ei tarvitsisi tehdä suuria elämänmuutoksia. On helpompi jäädä paikoilleen ja auttaa muita ihmisiä ongelmissaan kuin siirtyä eteenpäin ja tehdä omassa elämässään ja elämäntavoissaan suuria muutoksia. Osa minusta ajattelee myös, etten ansaitse onnellisuutta - olen liian ankara itselleni. Mutta olen kuullut, että anteeksianto on kaiken avain - pitää antaa anteeksi sekä muille että itselleen kaikki väärät teot ja väärät valinnat.

Syitä ja tekosyitä on monenlaisia - mutta suurin kaikista on rakkaus. Jos uuden polun valitseminen tarkoittaa luopumista rakkaudesta ja tyhjän päälle heittäytymistä, se on äärimmäisen vaikea päätös. Kulman takana voi odottaa uusi, huikea elämä - tai sitten ei. Olen aina seurannut intuitiotani ja elämässäni on sen ansiosta tapahtunut ihmeellisiä asioita. Olen aina myös kulkenut eteenpäin, vaeltanut, vaeltaja ja vesimies kun olen, ja nyt minun pitäisi tehdä päätös lähtemisestä tai jäämisestä. Osa minusta pelkää jäädä paikoilleen. Onko se pakenemista?

Ystävien hyvää tarkoittavia neuvoja en aio kuunnella, vaan ainoastaan omaa sisintäni ja intuitiota. Onko sinulla ystäviä, jotka haluavat itsepintaisesti neuvoa ja jopa määräillä? Ikään kuin omistaa sinut ja elää kauttasi. Entinen paras ystäväni oli tällainen ja lopulta huomautin hänelle asiasta, jolloin hän yllättäen loukkaantui ja hylkäsi minut. Nykyinen paras ystäväni on myös alkanut vaatia minua tekemään muutoksia elämässäni - mutta ei itse pysty tekemään muutoksia omassa elämässään. Samat ystävät ovat kateellisia, jos minulla menee paremmin kuin heillä, joten alkaa tuntua, että he eivät arvosta minua omana itsenäni vaan omana peilikuvanaan.

Oletko huomannut, että joidenkin ihmisten on vaikea sulattaa ystäviensä erilaisuutta, vaikka juuri erilaisuus on minusta ystävyyden rikkaus, joka pitää tilanteen mielenkiintoisena. Samoin parisuhteessa erilaisuus pitää jännitettä yllä, mutta parisuhteessa vaikuttaa myös selittämätön voima, rakkaus, jota ei noin vain löydetä uusista kumppaneista, vaikka olisivat kuinka täydellisiä ja yhteensopivia. Jos ei ole koskaan kokenut voimallista rakkautta, on helppo antaa hyvää tarkoittavia neuvoja kohti tylsää ja tavallista elämää. Minä olen aina tehnyt elämässäni rohkeita ratkaisuja ja seurannut intuitiotani vaikeuksia kaihtamatta  - mutta teen sen omassa tahdissani ja omalla tavallani. Kun on aika siirtyä polulla eteenpäin, universumi antaa sinulle sysäyksen ja uuden mahdollisuuden.

Kuten miesystäväni sanoi - elämä on seikkailu ja sen tarkoitus on kokea mahdollisimman paljon uusia asioita.

If you can't take a little bloody nose, maybe you ought to go back home and crawl under your bed. It's not safe out here. It's wondrous, with treasures to satiate desires both subtle and gross. But it's not for the timid. - Q in Star Trek.

Twenty years from now, you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain.

Ja kun vilkaisin kelloa kirjoittaessani tätä, se oli 616 - luku, jota olen nähnyt viime aikoina toistuvasti. 616 viittaa manifestaation voimaan - siihen, että luot ajatuksillasi todellisuutta. Jotta haluttu todellisuus toteutuisi, sinun on ensin kuviteltava se, uskottava siihen ja tunnettava se. Saat sen, mitä alitajuisesti ja sydämestäsi toivot.

Päätöksen tekeminen tuntuu nyt äärettömän vaikealta, koska intuitio ja sydän tuntuvat johtavan kahteen eri suuntaan. Konsultoin siis tarot-kortteja, mitä teen äärimmäisen harvoin, koska mielestäni kortteja pitää käyttää vain poikkeustilanteissa. Tarotit eivät anna sinulle suoraa vastausta eivätkä ne päätä puolestasi, mutta ne auttavat selkeyttämään ajatuksia ja tunteita. Ja kas, kortit kertoivat minulle jälleen sen, minkä alitajuisesti tiesin. Kortit valitsivat rakkauden vaikeuksista huolimatta. ❤️

Käytän Crowley-tarotteja. Oikeaan mielentilaan virittäytyminen on tärkeää. -
I use Crowley tarots. It's important to be in a sort of meditative state of mind.


Seitsemän kortin kuvio - tämä on siis vastaus kysymykseen, mitä tapahtuu, jos valitsen uuden polun:
1. Se mikä jää taakse: Torjunta - Jokin tukahduttaa elämänenergiaasi.
2. Tämä hetki: Hyve - Sisäinen herääminen, et anna muiden alistaa omaa voimaasi.
3. Se mikä alkaa: Tähti - Vesimies avautuu henkimaailman tiedolle ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää.
4. Mitä tehdä? Rohkeus - Ole rohkea ja ota riski, luota omaan voimaasi ja pysy omassa totuudessasi.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Miekkojen Kuningatar - Vanhoista käyttäytymismalleista irrottautuminen on tuskallista, mutta vapauttavaa.
6. Toiveet tai pelot: Uupumus - Tuhlaat energiaasi ihmisiin, jotka ovat kuin pohjattomia kaivoja. Sinun on irrottauduttava vanhoista käyttäytymismalleista.
7. Tulos tai seuraus: Hirtetty - Luopuminen, irtipäästäminen, vanhojen käyttäytymismallien murtuminen. Hirtetty on menettänyt luottamuksen jopa intuitioonsa, mutta luopumisen ja antautumisen palkintona on täydellinen elämänmuutos.

No onpa aika huikeaa, että kortit kertoivat juuri sen, mitä olin miettinytkin! Ja nuo vanhat käyttäytymismallit tuntuvat toistuvan korteissa.


Viimeisessä kortissa kehotettiin nostamaan uusi kortti sille, mikä minua odottaa, jos antaudun:
Aurinko
Täydellinen rakkaussuhde, jossa energiaa ei tuhlata mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen. Viisaus, vapaus, luovuus, henkisyys, alkemiallinen transformaatio.

No onpa taas aika huikeaa - eli tämäkö minua odottaa, jos päästän irti vanhasta?


Toinen kuvio on vastaus siihen, mitä tapahtuu, jos jatkan nykyisellä polulla:
1. Se mikä jää taakse: Mielihyvä - Rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto. (Ei kuulosta kyllä hyvältä, jos tämä on taakse jäänyttä elämää...)
2. Tämä hetki: Maljojen Kuningatar - Äitiys, avoimuus, antava rakkaus. (Annan ehkä liikaakin energiaani huolehtimatta itsestäni.)
3. Se mikä alkaa: Voitto - Äkillinen läpimurto ja odottamaton voitto, päämäärät saavutetaan helposti.
4. Mitä tehdä? Maailmankaikkeus - Naamiot tippuvat, on aika vapautua ja aloittaa uusi elämä. Näet itsesi ja maailman sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat, karmasta vapautuminen.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Sauvojen prinssi - Nuoruus, energia, elämänilo. (Nykyisen miesystäväni energia sekä auttaa että häiritsee...)
6. Toiveet tai pelot: Lanttien Ässä - Symboli TO META OHPION 1/666 tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. (Luvut 6 ja 1 ovat tulleet toistuvasti esiin miesystäväni yhteydessä, joten tämä oli kyllä pysäyttävä kohta.) Henkinen ja fyysinen rikkaus, yltäkylläisyys, menestys. Uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuus, ulkoisesti ja sisäisesti rikas elämä. (Raha liittyy voimakkaasti miesystävääni.)
7. Tulos tai seuraus: Ylipappi - Kohtaat hengellisen mestarin tai sinusta tulee sellainen. Rakkaus puhtaimmassa, täydellisessä muodossa. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita vaan kertoo totuuden, joka ravistaa toisen hereille.

No niin, kortit kertoivat siis minulle totuuden, jota en välttämättä olisi halunnut kuulla - mutta jonka alitajuisesti tiesin. Ylipappi-kortti kehottaa kuuntelemaan sydämen ääntä eli jatkamaan nykyisellä polulla, mutta joku toinen sisäinen ääni neuvoo minua lähtemään kohti vapautta ja uusia kokemuksia.

Aika näyttää, minne polkuni johtaa... Tärkeintä on pysyä omassa voimassa.

OMG, I don't have the energy to translate all this! In short, the universe has given me another opportunity to change the course of my life. But taking this opportunity means giving up on love - however, new love and happiness might already be waiting for me around the corner. I'm not talking about relationships only, I'm talking about evolving as a human being, using my full potential.

And I asked the tarot cards because I don't know what to do. I feel my intuition is leading me in two different directions. So the cards told me that letting go and choosing another path will lead to freedom and staying on my current path will also lead to victory if I only stay true to myself.

As I expected, they told me what I already knew. So I'm just as confused but more peacefully confused.

Time will tell...

8 kommenttia:

 1. No niin, ja sattumalta kello oli 13.13, kun julkaisin tämän - uudestisyntymisen ja transformaation luku. :-) Ei siis mikään epäonnen luku...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löytyy se oikea tie. Mutta tosiaankin ärsyttävää kun jotkut ystävät haluavat patistaa johonkin sellaiseen mihin ei itse halua, tuttua myös minulle ollut joskus. Tärkeintä on kuunnella itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tiet ovat oikeita, toiset vaan hankalampia kulkea. :) Joo, ihmettelen tuollaisia ystäviä, en minäkään heidän asioihinsa puutu. Jotkut eivät vain osaa kunnioittaa toisen rajoja.

   Poista
 3. Aika tosiaan näyttää, mikä tie on kutsuvin. Ehkä jo aavistat sen.
  Aina saadessani hyvää tarkoittavan neuvon, minulle tulee tunne, ettei valintojani arvosteta. Ja se ON ärsyttävää.
  Mahtavaa helmikuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hiihtolomasta nautitaan! :) Usein nuo muita neuvovat ja arvostelevat ihmiset ovat niitä, joiden omassa elämässä on ongelmia...

   Poista
 4. Sulla onkin aikamoinen muutos ja matka tulossa, kumpaa tietä lähdetkin kulkemaan 😊 käytä omaa viisautta tietä valitessa niin päädyt oikealle tielle 😊

  Mulle tuli seitsemän kortin pöydistä aika vahvasti mieleen se, että tarkastele rauhassa ympärilläsi olevia niin auttavia kuin myös häiritseviä energioita. Mitkä niistä ovat niitä oikeita, auttavia ja voimaa antavia energioita ❤️ Älä hukuta energiaasi häiritseviin vaan nouse niiden yläpuolelle ja kuuntele sisintäsi 😊 Tästä pöydästä voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsiläinen, kiitos paljon! Tällainen fiilis mullekin tuli, että nyt on tärkeää kuunnella tarkkaan omaa sisintä ja nousta häiriötekijöiden yläpuolelle. 💚

   Täytyypä tulla sinulle tulkintaan joskus! 🙂

   Poista
  2. Siis mähän rakastan miestäni yli kaiken, mutta hän on niin hankala luonne, hiertää kuin kivi kengässä, että en tiedä jaksanko tätä loputtomiin. Mutta henkinen kasvu on taattu! Ehkä hän on mun kaksoisliekki, joka polttaa ja korventaa, kunnes hioudun paineessa timantiksi! 😄

   Poista