sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Kahviloita ja kummallisia ystäviä - Cafés and peculiar friends

 

Café Roasbergin seinillä oli upeita voimanaisten tauluja. Sattuma johdatti minut tähän köynnöskasvien ja sademetsämusiikin täyttämään eksoottiseen kahvilaan Ayahuasca-henkimatkoja tekevän ystäväni kanssa. Hän kertoi huimista matkoistaan Amazonin shamaanien kanssa ja paljasti elämän salaisuuden: Elämän tarkoitus on oppia rakastamaan sekä itseään että muita ja antaa anteeksi. -
Beautiful empowering art at Café Roasberg. I met my Ayahuasca friend in this exotic rainforest café and he revealed to me the secret of life. He has done many spiritual trips with the guidance and protection of Amazon shamans and according to his spirit guides the meaning of life is to learn to love yourself and others unconditionally and to forgive.


Café Roasbergin brunssi oli taivaallisen hyvä! - The heavenly brunch of Café Roasberg!


Spirit women ❤
Kakutkin olivat suussasulavia raakakakkuja ja tarjolla oli myös lihaa ja kalaa, mutta itse pitäydyin kasviksissa. Terveyspommi! - The cakes were super delicious as well and the lunch itself was a vitamin explosion!


Sunnuntaikävelyllä 20 asteen pakkasessa. - Sunday walk in 70° F.


Stadin paras pyllymäki! - The best sled hill in Helsinki!


Punavuoren kaunis Kointähti. - Art deco buildings of Helsinki.


Huvilan herkullinen lounassalaatti. - Lunch salad of restaurant Huvila.


Huvilan lohi-skagen-uuniperuna. - Salmon-skagen-baked potato.


Espa aamuvarhaisella. Keskustassa on ihana kävellä viikonloppuaamuisin, kun kadut ovat vielä tyhjiä ja aurinko vasta nousemassa. - Esplanad park is quiet in the morning.


Café Esplanadin aamupalalla oli rauhallista. - Breakfast at Café Esplanad.


Kappelin aamuhetki. - Café Kappeli (chapel) on Esplanad boulevard.


Kappeli aamuvalaistuksessa. - Kappeli in the early morning.


Tulin kakulle seksuaalisesti vapautuneen ystävättäreni kanssa, jonka puheet saavat naapuripöytien kahvittelijoiden korvat kuumottamaan, joten parasta on valita mahdollisimman hiljainen sopukka. Omat seikkailuni on jo koettu ja kaipaan parisuhteessa lähinnä syvää henkistä yhteyttä, mutta välillä on hauska muistella menneitä ja heittäytyä villiksi. - Had cake with my sexually liberated female friend who makes people in the nearby tables blush so it's better to choose a private corner. My sexual adventures are in the past and I don't miss them but sometimes it's fun to remember all the crazy things we used to do and compare our current boyfriends.


Tunnelmallinen Thai Orchid ja kevyt tofucyrry. - Thai Orchid terrace and tofu curry.


Café Javan herkullinen avokadolohileipä. - Super delicious avocado bread at Café Java.


Juhlistin mieheni kanssa 48-vuotissynttäreitäni Espan italialaisessa. Läpäisin perusteelliset terveystestit verikokeita ja sydänultraa myöten juuri ennen syntymäpäivääni, joten sitä sopii juhlia. Jospa vielä toiset 48 vuotta pysyisi terveenä ja hengissä! - I celebrated my 48th birthday with my boyfriend at Il Siciliani on Esplanad. I passed a thorough health check just before my birthday so it's worth celebrating to be alive and healthy - hopefully the next 48 years as well!


Kappeli iltavalaistuksessa. - Café kappeli in the evening.


Vegaanista herukkakakkua tähtiystäväni kanssa. Ystävättäreni arvelee tulleensa Plejadien tähdistöstä ja on pienestä tytöstä lähtien nähnyt henkioppaita ja henkiolentoja. Joskus on hyvä kohota maan päältä toisiin sfääreihin ja antaa ihmeille mahdollisuus. Pandemian ansiosta ihmiset ympäri maapalloa ovat alkaneet joukolla heräämään ja olen itsekin löytänyt uusia ystäviä, jotka uskaltavat puhua avoimesti henkisyydestä ja avata mielensä uusille ulottuvuuksille. Osa ihmisistä nukkuu edelleen talviunta, mutta heidän aikansa tulee myöhemmin. Jokaisella on oma polkunsa eikä kellään ole kiire minnekään, koska aikaa on äärettömästi. Mutta toki elämä on ihanampaa ja ihmeellisempää rakkauden ja valon energioissa, joten suosittelen raottamaan silmiä ja kuuntelemaan sisäistä ääntä.

Vegan currant cake with my starseed friend. She believes she has arrived from the Pleiades star cluster and has seen spirit guides and other spirits since a little girl. This pandemic has accidentally caused a mass awakening of people all over the world and I myself have also found new friends who dare to open their minds to new dimensions and possibilities. Many people are still asleep but their time will come and no one needs to hurry because there's eons of time. But if you wish to live a life of wonders and awe I suggest you open your eyes a bit and listen to your inner calling.


8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia.
  Oi, mitä herkkuja.
  Dalströmin suunnittelema Kappeli on aina yhtä viehättävä.
  Ei sinulle ainakaan tule ystäviesi seurassa tylsää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan tule. :-D Mulla on taipumus tutustua mitä erikoisimpiin ihmisiin. Nämä ystäväni ovat ihan fiksuja, korkeasti koulutettuja ihmisiä, ja heillä on myös tervettä kriittisyyttä. :-)

   Poista
 2. Ihanan monipuolinen kuvareportaasi Helsingin näkymistä ja erilaisista ruokailukokemuksista antoisassa seurassa. Kiva näinä ruokapaikkojen vaikeina aikoina että on ihmisiä jotka käyvät niissä. Mikä onni mennä laittamaan iltapalaa just nyt kun tuli nälkä 😀 Avocadolohileipä näyttää taivaalliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi avokadokauraleipää voi tehdä kotonakin. :-) Yritän omalla pienellä panoksella tukea lempikahviloitani - vaikka kyllä noissa keskustan ruokapaikoissa taitaa onneksi väkeä riittää.

   Poista
 3. Jänniä ystäviä sinulla:)
  Ihanalta vaikuttaa tuo Cafe Roasberg, sekä taiteen että tarjonnan puolesta, ja muutkin paikat herkkuineen ihanalta. Mun täytyy myöntää että olen hieman kateellinen ja toivoisin olevani Helsingissä, sillä täällä on viimeksi saanut istua kahviloissa ja ravintoloissa kesällä, ja silloinkin tiukin rajoituksin.Oikein odotan sitä päivää että saan taas istua normaalisti kahvilassa.
  Tosi kiva postaus, ja hyvää alkavaa viikkoa sinulle, samoin kuin myöhästyneet synttärionnittelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ymmärrän, että alat turhautua tilanteeseen siellä - kuulin, ettei rokotuksista huolimatta ole vielä parantunut. Mutta ei kannata kadehtia. En aio ottaa rokotusta, joten en ehkä pääse tulevaisuudessa matkustamaan vapaasti. Lisäksi täälläkin uhkailtiin ulkonaliikkumiskiellolla, jos virusmuunnos alkaa levitä. Ihmiset olivat pöyristyneitä, osa jopa uhkasi uhmata kieltoa. Olen myös sairastellut, mutta onneksi toivuin parahiksi synttäreiksi. 😊 Kahvilat ovat noita elämän pieniä iloja!

   Poista
  2. Alussa luulin että tuotapikaa näkyy rokotusten vaikutuksia, mutta se on nyt tullut selväksi että siihen kuluu viikkoja.Esim, ne jotka saivat ensimmäisenä toisen annoksen, niin vaikutuksia pitää odotella ainakin pari kolme viikkoa ennenkuin se näkyy tilastoissa.
   No kadehdin lähinnä noita avoinna olevia paikkoja.Täällähän ollaan oltu lockdownissa ensi kuussa jo vuosi, välillä vähemmän tiukempana ja välillä tosi tiukkana. Esim. leffateatterit,konserttisalit, teatterit ym ym eivät ole olleet auki viime maaliskuusta. Sehän on ihan järkyttävää, ja tuhonut monta alaa täällä, asiat olisi voitu hoitaa paremmin . Virusmuunnos on todellakin paha, ja jos se alkuperäinen Covid-viirus oli pahin vanhemmille ihmisille, niin tämä on paha nuoremmille ihmisille, ja kuolevuus täällä onkin ollut korkeampi nyt kuin silloin keväällä tai syksyllä.Miksi muuten et ota rokotetta, tai oliko sinulla jo korona?
   Onneksi toivuit synttäreiksi:)

   Poista
  3. Huolestuttavaa kuulla, että virusmuunnos on tappavampi. Olen ollut siinä käsityksessä, että leviää tehokkaammin, mutta ei aiheuta edeltäjäänsä vakavampia oireita. Meilläkin jo kouluissa virusmuunnosta.
   Itse en ota rokotusta, ellei ole pakko, koska olen saanut poliorokotteesta kolmesti epilepsian ja olen nähnyt videoita, kuvamateriaalia ja potilaskertomuksia koronarokotteen aiheuttamista kasvohalvauksista, vapinaoireista ja muista hermosto-oireista. En ole koskaan sairastanut influenssaa, joten toivon olevani immuuni. En saanut mieheltänikään koronaa, vaikka koko hänen perheensä sairasti sen. Ja minulla kun on tämä autoimmuunisairaus ja melkoisen vahva immuniteettia alentava lääkitys, niin en tiedä, miten elimistöni reagoisi tällaiseen kokeelliseen mRNA-rokotteeseen.
   On kyllä todella järkyttävää, miten rajoitukset ovat tuhonneet ihmisten elinkeinoja. Täälläkin taiteilijat ja monet yrittäjät ovat hädässä. Minusta tuo on yksinkertaisesti väärin! Ihmisiä kuolee kohta enemmän masennukseen kuin koronaan.

   Poista