tiistai 9. maaliskuuta 2021

Etäilyä maaliskuun hangilla - Social distancing in the snow

 

Lunta tupruttaa lisää ja aurinko paistaa, joten hiihtokausi jatkuu. Mikäs sen mukavampaa kuin virkistäytyä laduilla, kun kaikki muut paikat ovat taas kolme viikkoa kiinni. - All the places are closed again but the nature is open!

Poikien kanssa pulkkamäessä. Innostuin itsekin laskemaan ja vauhti oli suorastaan jäätävä, mutta hauskaa oli! - Sledding with the boys. Boy, it was fun!


Hyvää kuntoilua lapsille, kun kapuavat mäkeä ylös pari tuntia tauotta.


Laskuhumala 😄 - Snow crazyVapianossa viimeisellä aterialla. Nyt ravintolat ovat taas kiinni, mutta saavat onneksi myydä take-awaytä. - Last supper at Vapiano. Now the restaurants are closed again.Kyläkahvilan vadelmakakkua. Onneksi kahvilasta voi sulusta huolimatta ostaa kotiin.
Raspberry cake and rooibos.


Nalle valmistautuu etäopetukseen. Alku hieman jännitti, mutta lopulta sujuikin oikein mallikkaasti ja leppoisasti. - Teddy getting ready for long distance teaching. Was a bit exciting at first but all went well and my pupils were in a good mood and eager to learn.


10 kommenttia:

 1. Olen itsekin miettinyt pulkkamäkeä. Lapsena mietti, mitä hurjempi mäki sen parempi! Nyt ensimmäisenä ajatuksena on, että mitähän luita tuosta saa rikki. Pitäisi uskaltaa useammin vaan mennä.
  Oli muuten ihanan näköistä kakkua!

  -Saga
  https://sagaseikkailee.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli myös sopivan kevyt, ei liian makea. 🙂 Kyllä minäkin selkärankaani varon kumpareissa, mutta en nyt ihan hurjimmista hyppyreistä laske. Lasten kanssa voi heittäytyä uudestaan lapseksi. 😊

   Poista
 2. Talvi on nyt kauneimmillaan. Täällä saisi pikkuisen pakkanen laskea, niin olisi niin täydellistä hiihdellä. Tänä aamuna oli -24°C, mikä on hitusen liian rapsakka pakkanen. Aurinko paistaa ja hanki johtaa kilpaa auringon kanssa. Nallelle peukkua! Hyvin mäyttää etäopiskelu sujuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, -24 on jo vähän liian kylmä hiihdolle. Mutta helmi-maaliskuun hanget on kyllä niin kauniin säkenöiviä. ❤

   Poista
 3. Onnea ovat ulkoilu, hiihtäminen, pulkkailu, take away!
  Etäopetus ei niinkään, meillä kun on monta oppimishäiriöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin useita erityisoppilaita, mutta ovat koululla lähiopetuksessa. :)

   Poista
 4. Ihanat talvikuvat! Siitä on aikaa, kun olen ollut hiihtämässä tai pulkkamäessä. Vieläköhän sitä osaisi. Ja toi kakku! Nyt alkoi tehdä jotain vadelmaista suklaista mieli, mutta mistä sitä tähän hätään nyt keksii...

  Nalle näyttää kovin tomeralta. Kyllä se siitä taas käyntiin lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin usean vuoden tauko hiihdossa lumen puutteen takia, mutta kyllä se sujui, laittaa vaan suksea toisen eteen. :)

   Poista
 5. Kertakaikkisen ihana postaus. Talven riemua, liikuntaa ja ulkoilua, päälle ansaitut paratiisin herkut 🍎 Etäily - hauska sana. Last supper - heh heh - pyhä ehtoollinen. 🙂 Hyvän mielen nalle kaiken huipuksi. Suloinen etäopettaja. Itse kävin tänään työpaikalla kopioimassa oppimateriaalia. Saan opettaa ryhmääni kahtena päivänä ensi viikolla, kumpanakin päivänä vain puoli porukkaa. Sitten taas etävaiheeseen. 📚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etäopena tuntee itsensä ihan you tube -tähdeksi, kun joutuu vetämään showta tunnista toiseen. 😄

   Poista