lauantai 26. joulukuuta 2020

Joulutunnelmaa - Christmas mood

 

Tulihan se joulufiilis vihdoinkin ja ostin tällaisen haisulin lasten iloksi. Aito kuusi tuo joulun tunnelman ja tuoksun. - Cute little tree for the kids to bring some Christmas mood and scent.


Laatikkojen teko virittää sopivasti joulutunnelmaan. - Casserole chef chopping swedes.


Lanttulooraa - Swede casserole


Porkkanalaatikoita - Carrot casserole


Päätön kokki. - Headless chef.


Lasten kanssa käytiin kahviloissa pitkin joulukuuta. - Christmas walks and cafés with the kids.


Ja pidettiin lautapeli-iltoja. -  Board games in masquerade. 


Joulun taikaa - Christmas magic

Joulupäivän kahvit. Tuli käytyä kahdessa kyläpaikassa ja kutsuttua vieraita koronasta huolimatta. - Christmas day coffee table. We went to two different Christmas parties and had a third Christmas at home despite corona warnings. You can't live in constant fear and lockdown...


10 kommenttia:

 1. Kivaa ja kaunista. Meilläkin on tänä vuonna oikea kuusi 🎄 Lanttulaatikko ja porkkanalaatikko maistuvat. Pistin taas ostoslistalle jotta saadaan syödä monta kertaa ennen kuin joulu on ohi 😀 Lautapelit ovat nyt korona-aikana suosiossa. Mukavaa lapsille ja perheille yleensäkin. ❤️ Ihanaa joulunjatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Mukava joulu on ollut koronasta huolimatta. 😊

   Poista
 2. Me vietimme joulumme hieman pelkistetymmin. Tytär ei halunnut ottaa riskiä ja tulla miehensä kanssa Helsingistä meille jouluksi. Olimme sitten kaksin ja vietimme kaikin tavoin leppoisan joulun.

  Mukavaa joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! En minäkään mennyt äitiäni ja sukulaisiani tapaamaan, mutta ex-miehen vanhempien luona kävin, kun lapset halusivat minut mukaan. Nyx-mieheni perhe on jo sairastanut koronan, joten riskiä ei ollut. :-)

   Poista
 3. Ihania tunnelmia! Ja päätön kokki onkin ihan paras :) Mä en ole moneen vuoteen tehnyt laatikoita, kun ei niitä oikein muut edes suostu maistamaan kuin minä. Lantut ovat meillä sen verran erilaisia Suomeen verraten, että kermaa ja siirappia saa lisätä oikein tosissaan, että laatikko maistuu edes jollekin.

  Mukavia joulun jälkeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Meille kyllä laatikot maistuu vielä pitkälle joulun jälkeen, joskus on otettu pakkasesta vielä pääsiäisenä. Täällä tosiaan maukkaita lanttuja ja porkkanoita, puoli desiä siirappia riittää isoon kattilaan.

   Poista
 4. Ihan mielettömän kaunis kuusi ja joulutunnelmat. Te siellä ahkerana tehneet laatikot ja itse vielä. On niin ihana päästä kurkkimaan muiden jouluisia tunnelmia, teillä näytti todella tunnelmalliselta ja kauniilta.

  Sydämellistä uutta vuotta Annie. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja oikein hyvää uutta vuotta sinnekin! Teilläkin todella ihana joulutunnelma kodissa. <3

   Poista