sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Lettuja ja pulkkamäkeä auringonpaisteessa - Pancakes and sledding in the sun

 

Mäenlaskua kilpaa auringon kanssa. - Sledding down the icy hill melting in the sun.





Väsynyt lomalainen. - Girl is taking a nap.


Coolina mäessä.





Aurinkolahtikin alkaa sulaa. - On the beach.


Kevätaurinko lämmittää.





Lettuja aamupalaksi. - Pancakes for breakfast.


Bikinit päälle ja aurinkoa ottamaan!


Talviloman tunnelmia - Winter holiday

 

Melanzanea riitti monelle päivälle, mutta viini vaihtui alkoholittomaan. -
Melanzane and alcohol-free wine.

Laiskan kokin tiramisu. - 
Tiramisu for the lazy cook.


Kahvilassa ystävän kanssa haaveilemassa vapaasta elämästä. -
Dreaming of freedom with my free-spirited friend.


Jäätävää kyytiä jäisessä pulkkamäessä. -
Chilling ride on an icy sled hill.








Ajattelija - Thinker

lauantai 27. helmikuuta 2021

Olemassaolon sietämätön keveys - Unbearable lightness of being

Tänään olin niin täydellisen tyytyväinen elämääni, etten kerta kaikkiaan keksinyt, mitä enää olisin halunnut tai tarvinnut. Ensin ajattelin, että kokemani tunne on tylsyyttä, mutta tarkasteltuani sitä hetken totesin sen olevan täydellistä rauhaa ja tyytyväisyyttä. Kävin kahvilassa, mutta minun ei ollut edes nälkä - yksikään kakku ei houkutellut minua. Olisin voinut tavata useampia ystäviäni, mutta sille ei ollut mitään tarvetta. Voisin soittaa pianoa, mutta miksi? Voisin maalata, mutta mitä turhia. Voisin juosta, mutta juoksin jo eilen. Voisin meditoida, mutta minulla on jo kaikki tieto, mitä tarvitsen tällä hetkellä. Olen terve, lapseni voivat hyvin, miesystävä on mökillä pilkkimässä, en kaipaa mitään. Miksi edes olen elossa?

Miesystäväni totesi juuri eilen, että jos kaikki ihmiset uskoisivat samaan hömppään kuin minä, niin kukaan ei enää tavoittelisi mitään. Hänen mielestään ihminen tarvitsee jonkin verran stressiä ja tyytymättömyyttä saadakseen aikaan asioita. Ja on omasta mielestään elänyt liian yltäkylläistä ja suojattua elämää viitsiäkseen laittaa tikkua ristiin - ja syyttää siitä vanhempiaan. Hän on varmasti oikeassa. Jos olet tyytyväinen elämääsi, ei ole mitään syytä enää tavoitella mitään. Mutta emmekö me juuri siihen pyri? Ja kun saavutamme sen, tulee tyhjä olo - no entäs nyt?

Mutta tämä tyhjä olo on erilainen kuin se, jonka haluaa epätoivoisesti täyttää jollain. Oikeastaan minulla on täysi olo. Minulla on juuri nyt kaikki mitä haluan ja tarvitsen, voin vain olla ja katsoa, kun maailma hyörii ympärilläni.


Maybe I could just keep spreading love - what could be more important? ❤


Näin taas lukuja 616 ja 444 kaikkialla ympärilläni. Molemmat viittaavat manifestaation voimaan:

The meaning of 444 is to envision your future and to create a plan to help you get there. When you create a plan for the things that are important to you, you have the creative power to make choices and choose a way of life that is most meaningful for you.

Asioiden ollessa hyvin, olisi viisasta käyttää kaikki ylimääräinen energia manifestaatioon, halutun tulevaisuuden saavuttamiseen. Minulla on tällaisessa tilanteessa aina tapana pelätä, että tämä on vain tyyntä myrskyn edellä, kun voisin ajatella tämän rauhan olevan palkinto siitä, miten paljon olen tehnyt asioiden eteen. Usein myös ajattelen, etten ansaitse tällaista onnea, mutta jos kerran joku muukin ansaitsee, niin miksen minäkin?

Miesystäväni eksistentiaalikriisi on oikeastaan hyvin samankaltainen kuin minulla. Hän ei kerta kaikkiaan keksi, mitä hänen pitäisi tehdä elämässä, koska missään ei ole mitään järkeä. Turhuuksien turhuus, kaikki on turhuutta...  Minulla on ollut hyvin samanlainen olo lapsesta asti, olen odottanut kuolemaa koko elämäni, mutta myönteisessä mielessä. En tietenkään halua kuolla, mutta mielestäni elämä ja asioiden tavoittelu maapallolla on täysin järjetöntä. Entäs sitten, jos minulla on paljon rahaa ja hieno talo? Minullahan oli jo hieno talo, mutta en ollut sen onnellisempi.

Joten mies juoksee, juoksee loputtomasti, ja minä etsin elämän salaisuutta.


Searching yourself in the eyes of another.


Today I was feeling so peaceful that at first I thought I was bored but then I realized I'm just really content - I don't need anything. This is the state I've been reaching for and now I'm there. I was standing in the middle of a busy promenade in the city and feeling completely calm and zen.

So what now? This is the existential crisis we've both been having all our lives. What is the purpose of being here and pursuing things? My boyfriend complains his life has been so easy and abundant thank to his parents that he never had any motivation to do anything. And I've basically been wondering why I'm alive, waiting for death ever since I was born, because everything seems so pointless. I'm not depressed, I really enjoy all the little things in life, but I feel I've achieved everything I want to achieve.

So my boyfriend keeps running like Forrest Gump, and I keep searching for the secret of life.


perjantai 26. helmikuuta 2021

Yhteiselo erityisherkän introvertin kanssa - Living with a highly sensitive introvert

Yhteiselo erityisherkän (HSP), keskittymishäiriöisen (ADHD), introvertin logistikon (ISTJ-T) kanssa on joskus rasittavaa - mutta parhaimmillaan ihanaa, koska tällainen ihminen kokee kaikki tunteet ja elämykset hyvin voimakkaina. Toisaalta myös negatiiviset tunteet ovat vahvempia ja välillä yliherkkä ihminen uupuu tunteisiinsa ja uuvuttaa myös läheisensä.

Olen itsekin erityisherkkä, mutta en yhtä vahvasti kuin miesystäväni. En voi edes kuoria mandariinia hänen vieressään, koska kirpeä haju ärsyttää hänen nenäänsä. Kaunis kangassohvani pitäisi vaihtaa nahkasohvaan, koska hänen ihonsa ja nenänsä ärtyvät pölystä - ja lisäksi hänellä tuntuu olevan kosketusallergia, äänensävyallergia ja ihmissuhdeallergia. 😄 Kaikki tämä riippuu kuitenkin sen hetkisestä mielentilasta - joskus pöly tai kosketus eivät häiritse ollenkaan ja hän suorastaan kaipaa huolenpitoa. Ihmissuhteet ovat vaikeita, koska sosiaalisesti estyneenä introverttina hänen on vaikea ymmärtää muita ihmisiä. Usein hänen on vaikea keskittyä siihen, mitä sanon, ja joudun selittämään asioita hänelle moneen kertaan.


Mystery Man


Toisaalta meillä on myös paljon yhteistä - kaipaamme molemmat omaa aikaa ja rauhaa ja olemme kiinnostuneita tieteestä, luonnosta. liikunnasta, uusista kokemuksista ja matkustelusta. Hän on kuitenkin paljon rationaalisempi ja materialistisempi kuin minä eikä hyväksy henkistä maailmankuvaani. Persoonallisuustestin mukaan olen kuitenkin Loogikko ja miesystäväni Logistikko - molemmat huikean introvertteja, mies jopa 100-prosenttisesti!

Olemme molemmat myös hyvin mustasukkaisia, vaikka molemmat kaipaavat omaa vapautta - joten luottamus on usein ollut koetuksella. Toisaalta kumpikaan meistä ei ole luonteeltaan pettäjä, vaan molemmat haluavat samaa asiaa, turvallista parisuhdetta, joten siinä mielessä ongelmaa ei pitäisi olla. Olemme eläneet seitsemän vuotta lähes symbioosissa ja nyt pitäisi hyväksyä se, että molemmilla on oikeus myös omaan elämään tai muuten tukahdutamme toisemme.

Viidentoista vuoden ikäero tuo oman jännitteensä suhteeseen. On mielenkiintoista elää ihmisen kanssa, jonka lapsuusmuistot alkavat ajalta, kun itse opiskelin yliopistossa. On pidettävä itsestään huolta, jotta keho ei rappeutuisi ennen aikojaan. Kaiken muun rinnalla ikä on kuitenkin sivuseikka ja haluan korostaa, että kohtaamisemme oli silkkaa sattumaa - tai kohtalo. Siinä oli jotain mystistä ja uskon, että kaikella on ollut tarkoituksensa, koska tämä suhde on auttanut molempia kasvamaan fyysisesti ja henkisesti.

Elämä moniulotteisen ja yliherkän ihmisen kanssa on loputonta vuoristorataa - huikeaa, jännittävää, kuluttavaa, raivostuttavaa. On tärkeää pitää itsestään huolta ja pysyä tasapainossa, kun toiselle koko elämä on eksistentiaalinen kriisi, johon auringon ja kuun vaihtelut tuntuvat vaikuttavan enemmän kuin vuoroveteen.






I ❤ Mr. Darcy!



Minun tulokseni eli olen intuitiivinen, mutta looginen introvertti.
Mies on 100-% introvertti, muuten kaikki ominaisuudet ovat toisinpäin.

My result - I'm an intuitive but logical introvert.
His results were completely opposite except for the 100% introvert.


It's both exciting and exhausting to live with a highly sensitive (HSP), attention deficit (ADHD), highly introvert (ISTJ-T) personality. My boyfriend seems to have all these and while I'm an introvert HSP in a positive sense he has also all the negative traits like social difficulties, exhaustion and depression. Life with him is a constant rollercoaster ride.

We do have many things in common as well - we both enjoy nature, physical activities, science, new experiences and travelling. But he's a very rational and materialistic person and can't comprehend nor accept my spiritual outlook on life.

This relationship has helped us develop both physically, mentally and spiritually - even though he won't admit the latter one - so I believe it was all meant to be as our first encounter was sort of magical and we've been in a strange symbiosis ever since.




keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Lomaa, lääkkeitä, viiniä ja leffoja - Relaxation with wine, pills, movies and meditation

 

Café Javan herkullinen ja terveellinen avokadokauraleipä. Kävin lääkärissä hiihtolomani ensimmäisenä päivänä neuvottelemassa lääkityksestä ja palkitsin itseni kahvila-aamiaisella. Kuten kuvasta näkyy, tiet olivat jäisiä kuin luistinrata, joten juoksulenkkini siirtyi seuraavalle päivälle. Aloitin juoksemisen uudestaan puolen vuoden tauon jälkeen, kun lääkkeet alkoivat vihdoin tepsiä. -
Delicious avocado oat bread for breakfast. I started my winter holiday with a doctor's appointment and came to a café in the city centre. The roads were icy so I had to skip my morning run anyway. I started running again after a six month's break as the medication finally started to work.


This lemon cheese cake was totally unnecessary and totally unhealthy.


Lääkkeitä jälkiruoaksi. Verenpaineeni oli taas 97/140, joten otin betasalpaajaa sydämensykkeeseen. Minulla ei todellakaan ole tapana popsia pillereitä, mutta lääkekuurini nostaa verenpainetta ja sykettä ja saa minut käymään ylikierroksilla ja leijumaan seitsemännessä taivaassa. - Happily and heavily medicated. My medication lifts my blood pressure and spirits so my heart is racing and my mind is levitating in seventh heaven. I usually avoid medication but sometimes it's necessary.


Viiniä loma kunniaksi! Rento lomafiilis on taattu, kun nauttii pari lasia viiniä kortisonin ja betasalpaajan kanssa. 😄  Juon erittäin harvoin, mutta pari lasillista viiniä tai kuoharia juhlan kunniaksi on mielestäni sallittua. - Wine for the occasion! I was feeling really relaxed after cortisone, beta blocker and a couple of glasses wine. 😄 I rarely drink but sometimes I allow myself a little intoxication.


Pakkasessa oli edelleen kantarelleja kesän jäljiltä, joten mies kokkasi kantarellirisottoa. Joukossa myös sipulia, kesäkurpitsaa, herneitä, parmesaania ja pari desiä valkoviiniä. - We still had chanterelles in the freezer so my boyfriend made chanterelle risotto with onion, zucchini, peas, parmesan and white wine.


Lomalla on aikaa kokkailla. Tein herkkuruokaani munakoisovuokaa, seassa sipulia, valkosipulia, tomaattia, paprikaa, tuoretta basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania. En jaksa itkettää ja paistaa munakoisoja, vaan höyrytän ne kattilassa suolattuina. - Holiday cooking. I made melanzane, my favourite food, as I love egg plants. I don't make the egg plants cry anymore, I just cook them soft in a steam kettle, sprinkled with salt.


Herkullista - ja viinikin sopii italialaisten ruokien kanssa. -
Delicious - and wine belongs with Italian foods. 🍷


Leffailta, kun ulkona tuiskuaa jääkiteitä. Mies on varsinainen hedonisti, voivotteli väsymystä, koronan jälkioireita ja halusi hierontaa ja hemmottelua. - Movie night when it's blowing ice outside. Boyfriend is a real hedonist, just complains about continuing corona symptoms (winter depression I say) and craves for massage and pampering.


Tein löytöjä Filmihullussa. ❤ Blade ja Gary Oldmanin Dracula ovat ikiaikaisia suosikkejani. Kolmas on Interview with a Vampire, pääosassa Tom Cruise, mutta sitä en löytänyt. Améliekin näyttää tuossa ihan vampyyriltä. Lempileffat on ostettava itselle, koska niitä ei netistä löydy, joten olen alkanut uudestaan kartuttaa dvd-kokoelmaani. - Found some treasures in a movie shop. I love vampire movies like Blade, Dracula and Interview with a Vampire. And romantic classics like Amélie - who looks like a vampire there. ❤


Hiihtolomalla olemme katsoneet kaksi romanttista klassikkoa: Magic in the Moonlight ja Midnight in Paris, joissa molemmissa on ihanaa ranskalaista 20-luvun tunnelmaa. - We watched two wonderful movies from 1920's France: Magic in the Moonlight and Midnight in Paris. Well, they were my choice - my boyfriend was mostly reading news of the Mars lander.




But now I'm going to run, exercise and meditate and quit drinking wine. More about meditation later....

Mutta nyt aion juosta, jumpata ja meditoida ja lopettaa viinin litkimisen. Avaudun meditaatiosta tuonnempana...


sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Miesteni neronleimauksia - My brilliant men

Viikonlopun kevennys - olen huvikseni kerännyt muistiin sekä ex-mieheni että nykyisen miesystäväni spontaaneja lausahduksia. Molemmat ovat korkeasti koulutettuja ja sivistyneitä miehiä, mutta onneksi myös rentoja ja huumorintajuisia. Tosin tarkkanäköinen tyttäreni totesi jo 11-vuotiaana, että "äiti, sulla on todella huono miesmaku." 😃 Jos ihastuu persoonallisiin ja jännittäviin miehiin, saa kestää myös rasittavia luonteenpiirteitä... Mutta tylsää ei ole ollut!

Miesystäväni mietteitä:

"Miks mun pitää olla näin hyvännäkönen? Sä varmaan jättäsit mut, jos en näyttäis näin hyvältä."

"Kannattais sunkin joku järkevä mies hankkia."

"Mä olen miettinyt, että mun pitäis vaihtaa tyyliä, kun tulee ikää lisää. Mulla on liian nuorekas tyyli." (Täyttää tänään 33 vuotta...)




"Mitähän mä tekisin isona? Elävä kynnysmatto, sehän mä voisin olla."

"Jos nyt voittaisin Eurojackpotissa, niin menisin saman tien uimaan alasti enkä välittäis kenestäkään."

Pyykinpesun lomassa: "Milloinkohan pyykkipojista tulee pyykkihenkilöitä?"

"Mulla ei oo paljon kokemusta naisena olemisesta - eikä väärässä olemisesta."

"Nykyaikainen elämäntyyli ei sovi mulle. Oon metsästäjä-keräilijä."

"Mä voin kertoo sulle iltasadun: Olipa kerran prinssi, jolla oli sen pituinen se."




Ex-mieheni lentäviä lauseita:

"Niin kuin Aristoteleskin aikoinaan sanoi, joutilaisuus on älykkyyden merkki."

Marimekon vaatteista: "Jokapoika päällä näytät tytöltä".

Huomautin vinoon vedetyistä sukista: "Ei yksikään vauva ole vielä vinoihin sukkiin kuollut".

Puoli tuntia kestäneen aamuruokinnan lomassa: "Mieluummin sitä ois terästehtaalla liukuhihnalla töissä kun syöttäis työkseen vauvoja".

"Jos jaettais Nobelin söpöyspalkinto, niin vauva voittas sen heti."

Stockan mainoksesta: "Se on vaavi porvarikaupan lehti".

"Tosiasia on, että mä en tiedä tietokoneista höykäsen pöläystä." (Mies työskenteli tuolloin supertietokonekeskuksessa.)

"Jos naiset ois vastannu yhteiskunnan kehityksestä, niin me asuttas vieläkin luolis, mut sellasis helvetin siisteis luolis."

Pyysin kääntämään vauvan hihat syötettäessä: "Mähän käännän minkä kerkeän niin kun mustalainen markkinoilla".


Isä ja tytär pelaavat Barbie-muistipeliä. - Dad and daughter playing Barbie memory game.


Minä: "Sä olet tollanen pavunvarsi."
Mies: "Totta - mua pitkin kiipeilemällä voi päästä taivaaseen."

"Sulle pitäs antaa joku kultamitali, kun sä kestät mua."

"Mä annan juhlallisen lupauksen, etten missään nimessä aio jättää sua."

"Jos sä joskus haluat vaikka tappaa mut, niin mä annan sulle virallisesti luvan siihen."

"Sun takapuoles on maailman kahdeksas ihme."

"Sä oot vähän niin kuin sellainen leijonanaaras, joka lepäilee puunoksalla. Sussa on sellaista ajatonta kauneutta ja piilevää voimaa."

"Mulla on niin huono olo, että tulee spontaanisti kyyneleet silmiin. Mutta hyvin kärsitty krapula on humalan kruunu."

Työpäivän jälkeen kuumeisena:
"Ei tää työnteko oo valkosen miehen hommaa."

Indian-olutmainoksesta:
"Intiaanithan suostuu mihin tahansa huikast."

"Oikeasti mä olen tosi lihaksikas. Mulla on vaan niin pitkät käsivarret, ettei se näy."





Here's a collection of "inspirational quotes" from my boyfriend and ex-husband. Both are well educated, civilized men but quite funny and relaxed too. Although my teenage daughter once stated that "you have a really bad taste in men". 😃 Well, if you tend to fall in love with exciting and creative men, you have to tolerate some downsides as well... But at least it hasn't been boring!

My boyfriend's thoughts:

"Why do I have to be so good-looking? You'd probably leave me if I didn't look this good."

"You should find a more reasonable guy."

"I've been thinking I should change my style as I'm getting older. I look too youthful." (33 years as of today...)

"What should I do when I grow up? I know, I could be a living doormat."

"If I won in Eurojackpot, I'd go skinny dipping right now and wouldn't care about anyone."

"I wonder when they're gonna change amen to a person?"

"I don't have much experience of being a woman - or of being wrong."

"This modern lifestyle doesn't suit me - I'm a hunter-gatherer."

"I can tell you a tale: Once upon a time there was a prince and he had the longest tail."





My ex-husband's brilliant thoughts:

"As Aristotle once said, idleness is a sign of intelligence."

I asked him to straighten the baby's socks: "No baby has died from crooked socks yet".

After feeding the baby for half an hour: "I'd rather work in a steel factory line that feed babies for a living."

"If there was a Nobel price for cuteness, baby would win it in an instant."

"The fact is that I know nothing about computers." (He worked at a super computer center at the time.)

"If women had been in charge for developing society we'd still live in caves but in really really clean caves."

I asked him to lift the baby's sleeves while feeding: "I'm lifting as fast as a gypsy at a fair".

Me: "You are such a beanstalk."
Him: "I know - you can climb all the way to heaven along me."

"You should be given some kind of a gold medal for putting up with me."

"I give you my solemn promise that I will not leave you under any circumstances."

"If you for example want to kill me someday I'll give you an official permission to do so."

"Your behind is the eighth wonder of the Earth."

"You're a bit like a lion female lying on a branch. You've got a kind of timeless beauty and invisible strength."

"I'm feeling so awful that tears come to my eyes spontaneously. But a thoroughly suffered hangover is the crown of intoxication."

After a feverish day at work:
"Working ain't a white man's business."

Of the Indian beer commercial:
"The Indians will do anything for a drink."

"In reality I'm really muscular. My arms are just so long that it doesn't show."


Kaapin paikkaa mittaamassa. - I guess I was the one wearing the trousers...

 

lauantai 20. helmikuuta 2021

Intuition seuraaminen ja tarot - Following your intuition and tarot

Kun universumi tarjoaa sinulle uutta mahdollisuutta, mitä teet? Oletko kiitollinen ja tartut hartaasti ja pitkään toivomaasi tilaisuuteen, vai pelkäätkö ja takerrutko vanhaan, tuttuun ja turvalliseen? Sanotaan, että elämä kulkee seitsemän vuoden sykleissä. Minun seitsemän vuoden rajapyykkini on aivan seuraavan mutkan takana ja nyt olen risteyksessä - jatkanko tutulla mutta mutkikkaalla tiellä vai olenko valmis rohkeaan ratkaisuun, joka voisi tuoda mukanaan onnellisuuden, helppouden ja lisää uusia mahdollisuuksia? Aivan kuin osa minusta kaipaisi vaikeuksia, jotta minun ei tarvitsisi tehdä suuria elämänmuutoksia. On helpompi jäädä paikoilleen ja auttaa muita ihmisiä ongelmissaan kuin siirtyä eteenpäin ja tehdä omassa elämässään ja elämäntavoissaan suuria muutoksia. Osa minusta ajattelee myös, etten ansaitse onnellisuutta - olen liian ankara itselleni. Mutta olen kuullut, että anteeksianto on kaiken avain - pitää antaa anteeksi sekä muille että itselleen kaikki väärät teot ja väärät valinnat.

Syitä ja tekosyitä on monenlaisia - mutta suurin kaikista on rakkaus. Jos uuden polun valitseminen tarkoittaa luopumista rakkaudesta ja tyhjän päälle heittäytymistä, se on äärimmäisen vaikea päätös. Kulman takana voi odottaa uusi, huikea elämä - tai sitten ei. Olen aina seurannut intuitiotani ja elämässäni on sen ansiosta tapahtunut ihmeellisiä asioita. Olen aina myös kulkenut eteenpäin, vaeltanut, vaeltaja ja vesimies kun olen, ja nyt minun pitäisi tehdä päätös lähtemisestä tai jäämisestä. Osa minusta pelkää jäädä paikoilleen. Onko se pakenemista?

Ystävien hyvää tarkoittavia neuvoja en aio kuunnella, vaan ainoastaan omaa sisintäni ja intuitiota. Onko sinulla ystäviä, jotka haluavat itsepintaisesti neuvoa ja jopa määräillä? Ikään kuin omistaa sinut ja elää kauttasi. Entinen paras ystäväni oli tällainen ja lopulta huomautin hänelle asiasta, jolloin hän yllättäen loukkaantui ja hylkäsi minut. Nykyinen paras ystäväni on myös alkanut vaatia minua tekemään muutoksia elämässäni - mutta ei itse pysty tekemään muutoksia omassa elämässään. Samat ystävät ovat kateellisia, jos minulla menee paremmin kuin heillä, joten alkaa tuntua, että he eivät arvosta minua omana itsenäni vaan omana peilikuvanaan.

Oletko huomannut, että joidenkin ihmisten on vaikea sulattaa ystäviensä erilaisuutta, vaikka juuri erilaisuus on minusta ystävyyden rikkaus, joka pitää tilanteen mielenkiintoisena. Samoin parisuhteessa erilaisuus pitää jännitettä yllä, mutta parisuhteessa vaikuttaa myös selittämätön voima, rakkaus, jota ei noin vain löydetä uusista kumppaneista, vaikka olisivat kuinka täydellisiä ja yhteensopivia. Jos ei ole koskaan kokenut voimallista rakkautta, on helppo antaa hyvää tarkoittavia neuvoja kohti tylsää ja tavallista elämää. Minä olen aina tehnyt elämässäni rohkeita ratkaisuja ja seurannut intuitiotani vaikeuksia kaihtamatta  - mutta teen sen omassa tahdissani ja omalla tavallani. Kun on aika siirtyä polulla eteenpäin, universumi antaa sinulle sysäyksen ja uuden mahdollisuuden.

Kuten miesystäväni sanoi - elämä on seikkailu ja sen tarkoitus on kokea mahdollisimman paljon uusia asioita.

If you can't take a little bloody nose, maybe you ought to go back home and crawl under your bed. It's not safe out here. It's wondrous, with treasures to satiate desires both subtle and gross. But it's not for the timid. - Q in Star Trek.

Twenty years from now, you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain.

Ja kun vilkaisin kelloa kirjoittaessani tätä, se oli 616 - luku, jota olen nähnyt viime aikoina toistuvasti. 616 viittaa manifestaation voimaan - siihen, että luot ajatuksillasi todellisuutta. Jotta haluttu todellisuus toteutuisi, sinun on ensin kuviteltava se, uskottava siihen ja tunnettava se. Saat sen, mitä alitajuisesti ja sydämestäsi toivot.

Päätöksen tekeminen tuntuu nyt äärettömän vaikealta, koska intuitio ja sydän tuntuvat johtavan kahteen eri suuntaan. Konsultoin siis tarot-kortteja, mitä teen äärimmäisen harvoin, koska mielestäni kortteja pitää käyttää vain poikkeustilanteissa. Tarotit eivät anna sinulle suoraa vastausta eivätkä ne päätä puolestasi, mutta ne auttavat selkeyttämään ajatuksia ja tunteita. Ja kas, kortit kertoivat minulle jälleen sen, minkä alitajuisesti tiesin. Kortit valitsivat rakkauden vaikeuksista huolimatta. ❤️

Käytän Crowley-tarotteja. Oikeaan mielentilaan virittäytyminen on tärkeää. -
I use Crowley tarots. It's important to be in a sort of meditative state of mind.



Seitsemän kortin kuvio - tämä on siis vastaus kysymykseen, mitä tapahtuu, jos valitsen uuden polun:
1. Se mikä jää taakse: Torjunta - Jokin tukahduttaa elämänenergiaasi.
2. Tämä hetki: Hyve - Sisäinen herääminen, et anna muiden alistaa omaa voimaasi.
3. Se mikä alkaa: Tähti - Vesimies avautuu henkimaailman tiedolle ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää.
4. Mitä tehdä? Rohkeus - Ole rohkea ja ota riski, luota omaan voimaasi ja pysy omassa totuudessasi.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Miekkojen Kuningatar - Vanhoista käyttäytymismalleista irrottautuminen on tuskallista, mutta vapauttavaa.
6. Toiveet tai pelot: Uupumus - Tuhlaat energiaasi ihmisiin, jotka ovat kuin pohjattomia kaivoja. Sinun on irrottauduttava vanhoista käyttäytymismalleista.
7. Tulos tai seuraus: Hirtetty - Luopuminen, irtipäästäminen, vanhojen käyttäytymismallien murtuminen. Hirtetty on menettänyt luottamuksen jopa intuitioonsa, mutta luopumisen ja antautumisen palkintona on täydellinen elämänmuutos.

No onpa aika huikeaa, että kortit kertoivat juuri sen, mitä olin miettinytkin! Ja nuo vanhat käyttäytymismallit tuntuvat toistuvan korteissa.


Viimeisessä kortissa kehotettiin nostamaan uusi kortti sille, mikä minua odottaa, jos antaudun:
Aurinko
Täydellinen rakkaussuhde, jossa energiaa ei tuhlata mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen. Viisaus, vapaus, luovuus, henkisyys, alkemiallinen transformaatio.

No onpa taas aika huikeaa - eli tämäkö minua odottaa, jos päästän irti vanhasta?



Toinen kuvio on vastaus siihen, mitä tapahtuu, jos jatkan nykyisellä polulla:
1. Se mikä jää taakse: Mielihyvä - Rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto. (Ei kuulosta kyllä hyvältä, jos tämä on taakse jäänyttä elämää...)
2. Tämä hetki: Maljojen Kuningatar - Äitiys, avoimuus, antava rakkaus. (Annan ehkä liikaakin energiaani huolehtimatta itsestäni.)
3. Se mikä alkaa: Voitto - Äkillinen läpimurto ja odottamaton voitto, päämäärät saavutetaan helposti.
4. Mitä tehdä? Maailmankaikkeus - Naamiot tippuvat, on aika vapautua ja aloittaa uusi elämä. Näet itsesi ja maailman sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat, karmasta vapautuminen.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Sauvojen prinssi - Nuoruus, energia, elämänilo. (Nykyisen miesystäväni energia sekä auttaa että häiritsee...)
6. Toiveet tai pelot: Lanttien Ässä - Symboli TO META OHPION 1/666 tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. (Luvut 6 ja 1 ovat tulleet toistuvasti esiin miesystäväni yhteydessä, joten tämä oli kyllä pysäyttävä kohta.) Henkinen ja fyysinen rikkaus, yltäkylläisyys, menestys. Uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuus, ulkoisesti ja sisäisesti rikas elämä. (Raha liittyy voimakkaasti miesystävääni.)
7. Tulos tai seuraus: Ylipappi - Kohtaat hengellisen mestarin tai sinusta tulee sellainen. Rakkaus puhtaimmassa, täydellisessä muodossa. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita vaan kertoo totuuden, joka ravistaa toisen hereille.

No niin, kortit kertoivat siis minulle totuuden, jota en välttämättä olisi halunnut kuulla - mutta jonka alitajuisesti tiesin. Ylipappi-kortti kehottaa kuuntelemaan sydämen ääntä eli jatkamaan nykyisellä polulla, mutta joku toinen sisäinen ääni neuvoo minua lähtemään kohti vapautta ja uusia kokemuksia.

Aika näyttää, minne polkuni johtaa... Tärkeintä on pysyä omassa voimassa.

OMG, I don't have the energy to translate all this! In short, the universe has given me another opportunity to change the course of my life. But taking this opportunity means giving up on love - however, new love and happiness might already be waiting for me around the corner. I'm not talking about relationships only, I'm talking about evolving as a human being, using my full potential.

And I asked the tarot cards because I don't know what to do. I feel my intuition is leading me in two different directions. So the cards told me that letting go and choosing another path will lead to freedom and staying on my current path will also lead to victory if I only stay true to myself.

As I expected, they told me what I already knew. So I'm just as confused but more peacefully confused.

Time will tell...

sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Hyvää Laskiaisystävänpäivää! - Happy Valentine's Day!


 Magical Valentine's Day! ✰✰✰

Pidot paranee! - Waxing the skis.


Täydellinen hiihtosää. - Perfect sunny skiing weather.


Himohiihtäjä maalissa. - Skiing enthusiast.


Vadelmarahkakakkua palkinnoksi. - Raspberry curd cake.


Iltateellä ystävän kanssa lempikahvilassani. ❤ - Valentine's tea with girlfriend.