sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Viimeinen lomapäivä - Last day of vacation

 

Olipa rentouttavaa käydä Triplassa ilman miestä ja lapsia. Aamuvarhaisella sai rauhassa kuljeskella eikä koronavaaraa juuri ollut. Oikea ostosretriitti. - How relaxing to go shopping without the spouse and children. There were not so many customers in the morning so hardly any risk to catch corona.


Olen nyt hyvin varustautunut jouluun ja pitsaperjantaihin. Piparit ja pitsa ovat lasten suosikkeja. - I am now prepared for Christmas and pizza days. Children's favourites.


Olen varustautunut ajoissa myös uuteen vuoteen. Tuplakalenterit, jotta pysyn kärryillä lasten ohjelmasta. Löytyipä sopivan niminen perhekalenteri. ❤ - I am prepared for new year as well. Double calendars so I can keep up with the children.


Ikkunat ja parvekelasit tuli pestyä. Nyt saa syysaurinko paistaa. - I even cleaned the windows and balcony glasses for the autumn sun to shine in.


Enkelikello - Angel chime ❤


6 kommenttia:

 1. Voi mä olen unohtanut jo mun perhekalenterin! Mutta niinhän se piti olla, että sai kaikki samaan kalenteriin, jotta pysyin kärryillä.

  Kivat ostokset, hauskat piparkakkumuotit.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hyvä varustautua ajoissa, kohta pitää itsekin suunnata kalenteri ostoksille. Perinteisesti kissa-aiheinen seinäkalenteri=) Ihana enkelikello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joka vuosi ollut myöhässä ja kaikki parhaat kalenterit ovat jo menneet. Nyt päätin olla ajoissa! :)

   Poista
 3. Ihana viimeinen lomapäivä ja hei se oma aika. <3 Olenkin tässä lupaillut, että vien teinin Triplaan joku päivä, on meille ihan eka kerta molemmille siellä.

  Sydämellistä viikon jatkoa Annie. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. ❤ Tripla on minunkin tyttöni lempiostari ja äidinkin mielestä Hgin viihtyisin kauppakeskus. 😊

   Poista